KLANTEN WINNEN. VERBINDEN. INSPIREREN. KLANTENWERVING

UW BEDRIJF BEGRIJPEN Uw doelgroep inspireren

Hoeveel contacten met potentiële klanten of zelfs met “oude” klanten had u vandaag dag? Geen enkele? Of is uw verkoopteam te veel tijd kwijt aan koude acquisitie en zou men veel liever meer “naar buiten” en uw bedrijf, producten en diensten aan echte prospects voorstellen? Dan moeten we elkaar leren kennen.

Via Telesales

Wij zorgen voor de eerste stap in het verkoopproces: het aanspreken en kwalificeren van contacten. Daartoe bouwen we bij potentiële klanten in meerdere stappen vertrouwen en kennis over uw bedrijf op. De focus van onze verkoopmedewerkers: uw wensen, uw specificaties en uw ideale klanten.

Met behulp van onze online tools zoeken we naar aanwijzingen, identificeren we de behoeften en spreken vervolgens uw doelgroep op een professionele en verkoopgerichte manier aan. Met empathie, begrip en relevante kennis van uw portfolio stimuleren wij uw verkoopsucces.

BeND: Modern lead management voor schaalbare verkoopsuccessen!

LEADS GENEREREN online

via sociale media

Acquisitie 3.0 – Uw doelgroep is nogal “digitaal” onderweg? Ook hiervoor bieden wij u de juiste oplossingen. Voor uw bedrijf gebruiken we bijvoorbeeld social business media zoals LinkedIn en XING voor de eerste contacten. We vinden geschikte contactpersonen, contacteren hen met uw boodschap en starten echte dialogen. Deels geautomatiseerd, deels zeer individueel. Het doel: Belangstelling wekken bij de doelgroep via de door hen bij voorkeur gebruikte media. Het resultaat: Echte geïnteresseerden voor uw producten en diensten.

Wilt u het beheer van uw doelgroep aan professionals overlaten? Vraag ons, wij zorgen voor de redactie, de monitoring en de ondersteuning van uw social media-optredens zoals Facebook, LinkedIn, Twitter of Instagram.

via het internet

We verzamelen online leads. Hiervoor gebruiken we tools zoals Search Engine Advertising (SEA), maken we conversie-geoptimaliseerde landingspagina’s en genereren zo de eerste contacten. We gebruiken marketingautomatisering om deze contacten te beheren en ze stap voor stap dichter bij uw bedrijf te brengen. Totdat er echt interesse bestaat. Daarvoor bieden wij u alles uit één hand, van het concept tot implementatie en monitoring – stap voor stap tot aan uw succes.