HET BESTE VAN TWEE WERELDEN. HYBRIDE LEADGENERATIE

De slimme combinatie van telesales en online oplossingen.

Van “niet bekend” tot verkoopafspraak. Wij combineren beide werelden, online en telefonie, om leads te genereren, te kwalificeren en te overtuigen.

Het principe.

Bij alle digitale communicatiemogelijkheden bepaalt uiteindelijk toch de menselijke factor of het tot een deal komt. Met onze hybride leadgeneratie service managen wij het volledige proces middels de combinatie van online leadgeneratie met onze sales agent, de Digital Sales Executive (DSE). Het resultaat: verkoopafspraken met echte prospects waarvan u de behoeften en pijnpunten kent zodat u hen dus optimaal kunt adviseren.

STAP VOOR STAP NAAR SUCCES. De werkwijze.

Of u nu op zoek bent naar potentiële nieuwe klanten of naar specialisten, het gaat erom dat u de juiste doelgroep via de juiste kanalen aanspreekt. Wat betekent dit voor een online marketingstrategie?
Met individuele online tools hebben wij de mogelijkheid om precies die personen aan te spreken die relevant zijn voor uw bedrijf en die u absoluut wilt bereiken – alle anderen worden gewoonweg genegeerd. Dit bespaart tijd, capaciteit en mediabudget.
Onze gekwalificeerde sales agents volgen dan in uw naam en volgens uw specificaties de online leads telefonisch op en kwalificeren een afspraak voor u. Zo hebben we hybride leadgeneratie ontwikkeld.

MET EEN EFFICIËNT GEBRUIK VAN BUDGET NAAR NIEUWE KLANTEN OF MEDEWERKERS. De voordelen

1
Meer leads
2
Extra kansen
3
Omzetgroei
4
Tijd voor het essentiële