STRATEGISCH NAAR SUCCES DE BEND METHODOLOGIE

Het perfecte proces voor uw succes.

De BeND-methode combineert twee werelden: de digitale en de analoge, zeer eenvoudig & slim!

Kleine helpers, zogenaamde bots, die speciaal geprogrammeerd zijn voor acquisitieprocessen en campagnes, staan altijd in contact met uw doelgroep. Deze ijverige bots werken aan leads voor de agents. Zodra zo’n lead voldoende gevorderd is neemt de Digital Sales Executive het over om deze uiteindelijk tot een afspraak te maken!
Het doel is het identificeren van knelpunten en deze soepel te integreren in een individueel interactieconcept. Dit is de basis voor het genereren van hoogwaardige leads met verkooppotentieel voor uw verkoopteam.

De BeND-methode is zo ontworpen om uw verkoopteam te voorzien van relevante afspraken. Alle andere geïnteresseerden blijven in de closed-loop procedure bij BeND en garanderen een betrouwbare prognose voor toekomstige afspraken. Dat betekent dat er niets uitgaat tot het echt geschikt is voor de verkoop!
Het verkoopteam ontvangt gestructureerde informatie over de markt, de service en de concurrentie. Dit stelt uw bedrijf in staat om risico’s en kansen die zich in de markt voordoen sneller te herkennen.